Een origineel bedrijfsuitje?

Beleef het ultieme, originele en sportieve uitje met de Elliptigo!

Wil je een keer een origineel en leuk bedrijfsuitje, een andere vorm van teambuilding, met een groep klanten op pad, of een sessie in de polder onderbreken op originele wijze?

Ga dan samen op de Elliptigo op een coole en actieve manier de omgeving ontdekken, waarbij je elkaar ook lekker sportief kunt uitdagen. Dankzij de staande houding sta je vrij hoog en daardoor heb je ook nog eens een mooi uitzicht.

De Elliptigo is geschikt voor ieder sportief niveau en de rit kan zo uitdagend of ontspannend gemaakt worden als je zelf wilt. Een ding is zeker, zoiets origineels als een rit met de Elliptigo zorgt voor een goede indruk!

Uniek Groepsuitje

Heb je ook vaak moeite om een activiteit te bedenken waar echt iedereen enthousiast van wordt? Stel je eens voor dat je met de hele groep een mooie tocht kan maken door de natuur of juist de stad.
Waarbij je het beste uitzicht hebt, lekker kunt kletsen met elkaar en ook nog in beweging komt. Misschien wel een klein wedstrijdje voor de sportievelingen?

Met de Elliptigo kan dat. Voor ieder sportief niveau en voor vrijwel iedere leeftijd.
Leuk met een groep vrienden of familie de omgeving verkennen op een Elliptigo. Staand en toch actief, dat is leuk om te doen!

Groepsuitjes in Kaag en Braassem en omgeving. Samen opstappen bijvoorbeeld in Rijwetering en dan via Oud Ade, de Boterhuispolder richting Leiderdorp. Lekker terrasje pakken en langs de Zijl naar Leiderdorp en via de polder naar Hoogmade weer terug richting Rijpwetering. Prachtige landschappen onderweg, karakteristieke gebouwen en vele mooie punten om onderweg prachtige foto’s te maken.

De inwendige mens heeft wel wat nodig, want op een Elliptigo verbrand je heel wat calorieën. Maar genoeg mogelijkheden om onderweg een tussenstop te maken om wat te eten of drinken. Ter afsluiting lekker napraten bij De Vergulde Vos over de belevenissen op de Elliptigo.

 

Uit met familie of vrienden?

Een tochtje op de Elliptigo is een ideale activiteit om samen te ondernemen.
Ga met de Elliptigo op een sportieve manier de omgeving ontdekken, waarbij je elkaar ook lekker kunt uitdagen.

Een dagje uit waar iedereen van jong tot oud van kan genieten?
Iedereen kan het en de intensiteit van de rit bepaal je zelf! Door de staande houding heb je het mooiste uitzicht op de omgeving. En dat met een compleet andere manier van bewegen dan je tot nu toe gewend bent.

Een soepele beweging die niet belastend is voor je gewrichten, zodat het plezier voorop blijft staan. Zo’n nieuwe ervaring samen delen zorgt voor die onvergetelijke momenten die een uitje zo waardevol maken.

Elliptigo huur
Hoe werkt Go-SUB?

Go-SUB is actief in Kaag en Braassem en de directe omgeving.

Wij brengen de Elliptigo’s op locatie en halen ze daar ook weer op. Een activiteit kan ook onder begeleiding van Go-Sub gedaan worden. We geven altijd een korte instructie vooraf zodat je snel en comfortabel van start kunt gaan.

De start van de tocht kan zijn bij jouw bedrijf, een restaurant of gewoon bij je thuis. Wil je de tocht combineren met eten en drinken op een leuke locatie? 

De kosten voor een uitje met de Elliptigo hangen af van de groepsgrootte, de locatie en eventuele aanvullende wensen. We inventariseren graag je wensen en maken een passende offerte voor je.

Neem contact op via onderstaande button en vraag naar de mogelijkheden.