Over GO-SUB

Graag wil ik me even voorstellen en kort uitleggen hoe GO-SUB is ontstaan.

Ik ben Annette Hogenboom-Senne.

Voordat ik zelf in aanraking kwam met de Elliptigo deed ik veel aan hardlopen.
Deze sport heb ik van huis uit meegekregen en was voor mij een enorme uitlaatklep.
Helaas heb ik door allerlei blessures afscheid moeten nemen van deze fijne sport.

Enkele jaren terug was ik met mijn gezin op vakantie en heb ik via een verhuur bedrijf voor het eerst gereden op de Elliptigo, zomaar, omdat ik het graag eens wilde proberen en het plezier van rennen te ervaren. Dit was heel erg leuk en Low Impact wat voor mij op dat moment wel heel belangrijk was.

Toen ik na vele blessures het advies kreeg te stoppen met hardlopen leek het of mijn sportwereld instortte. Toen heb ik het sporten in de sportschool opgepakt, wat ik ook met heel veel plezier doe, maar miste toch altijd nog het buitensporten.

Uiteindelijk kreeg ik de kans om een Elliptigo fiets over te nemen en ben ik voorzichtig gestart. Het is zo fijn om weer buiten te zijn, al snel was ik bijna dagelijks met de elliptiGo op pad en maakte ik steeds grotere en mooiere tochten.

Genietend van de weilanden, molens en de mooie natuur, ontdekte ik steeds mooiere en grotere routes. Dit bracht mij op het idee om ook in onze streek te starten met groepsritten en verhuur van de elliptiGo, zodat ook andere kunnen genieten en ervaren hoe fijn het rijden met de elliptiGo is.

ElliptiGo stand up biking, werd dus Go SUB (stand up biking).